Tantra massasje Sortland

tantra massasje Sortland

Thai massasje har vært praktisert i tusener av år og er kjent for å fremme helse i både kropp og sinn. Ved å trekke på, Her kan du se video om thai spa og tradisjonell thai massasje . Klikk for: Thai Sortland Norge. Tlf. Massasje - massasje, fysioterapi, behandling, idrettsskader, fysioterapeut, ryggsmerter, akupunktur, kiropraktikk, muskelbehandling - Finn firmaer, adresser. Mata's Thai Spa & Massasje Klinikk, SORTLAND. liker dette · snakker om dette · har vært her. Mandag - Fredag - Lørdag - åpent.

Videos

What happens during a tantra massage? IS MARRIAGE NECESSARY FOR A GIRL? Thai massasje har vært praktisert i tusener av år og er kjent for å fremme helse i både kropp og sinn. Ved å trekke på, Her kan du se video om thai spa og tradisjonell thai massasje . Klikk for: Thai Sortland Norge. Tlf. Kirsti Bogen og Benchawan Simsa har åpnet Pailabban og Matas thai spa, en ny salong for fotterapi og thaimassasje i Vesterålsgata i Sortland. ved Lady Nail Art Academy i Bangkok i februar Jeg kom til Norge i januar og har også hatt deltidsjobb på salonger på Sortland. Vesterålsgata.

Tantra massasje Sortland - Mandal norsk

Tlf: For timebestilling ring tlf: eller send SMS med fullt navn og ønsket tid og jeg vil bekrefte time tilbake til deg. Vesterålen Online er en del av Mediehuset Hålogaland og mediekonsernet Polaris. Her om dagen, etter en lang dag med båttur og dykking, ville jeg være litt snill med meg selv med å bevilge meg en herlig omgang med traditional thai massasje.

Tantra massasje Sortland - Risør

Europeere som vil studere i Thailand få ikke mer en timer massasjekurs. Våre behandlinger er utviklet spesielt for å redusere erotiske noveller Lyngdal, smerte og stivhet i nakke, rygg, hode og skuldre. Det ble kjærlighet ved første blikk og de to flyttet til Spania sammen ikke lenge etter. Med et navn som Pailabban kommer også voksne arbeidskarer innom, sier hun. tantra massasje Sortland

0 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *